Menu Sluiten

Aanbod Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over aanbod ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Aanbod Ergonomie

Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod ergonomie

klant worden nieuws downloads vacatures faq locaties nl fr my idewe klantenzone over ons corona aanbod opleidingen contact menu nlfr over ons corona aanbod opleidingen contact klant worden nieuws downloads vacatures faq locaties getuigenissen my idewe klantenzone home idewe zorgt bij . Werkgevers en . Werknemers voor een gezonde en veilige werkomgeving snel naar opleidingen vacatures new way of working word lid van het onderzoekspanel of zoek binnen onze website ons aanbod wij stemmen onze oplossingen precies af op uw noden en preventiebudget. Zo oogst u een hoge return on prevention en gaan we verder dan het strikt wettelijke gezonde werknemers medische onderzoeken reintegratie van langdurig zieken vaccinaties risicoanalyses psychosociale aspecten .

jobs bel gratis home werken bij hulp in huis voordelen ik zoek hulp in huis kantoren veelgestelde vragen contact klik hier en solliciteer bekijk onze voordelen bekijk onze vacatures voordelen van werken bij hulp in huis hulp in huis behoort tot de grootste poetsbedrijven van westvlaanderen en oostvlaanderen aanbod ergonomie gespecialiseerde bedrijven Lsquogrootrsquo staat in ons geval ook gelijk aan lsquogoedrsquo. Goed voor onze klanten eacuten goed voor ons personeel. Werken bij hulp in huis heeft talloze voordelen maaltijdcheques kortingen escooter aanbrengpremie reclamepremie enzovoort. Sommige zaken spreken voor zich maar andere voordelen vind je enkel bij ons hellip ontdek alle voordelen hier onze collegas aan het woord franciele franciele do.

Informatie over Aanbod ergonomie

infostepwise.be stepwise home adviesverlening opleidingen contact stepwise ondersteuning in welzijn en omgeving welzijn en milieu gaan vaak hand in hand. Met stepwise heeft u een partner die u stapsgewijs kan ondersteunen. Stepwise staat de preventieadviseur bij met het uitvoeren van de wettelijke taken Wat betrachten we met aanbod ergonomie Stepwise verleent milieuadvies of wordt aangesteld als milieucordinator van uw onderneming. Stepwise verzorgt interne opleidingen met betrekking tot welzijn en milieu. Ondersteuning stepwise heeft een ruime expertise op vlak van welzijn op het werk en omgeving en milieu. Afhankelijk van uw behoefte bieden wij een projectmatige of structurele ondersteuning. Freelance preventieadviseur stepwise heeft een ruime expertise over welzijn op het werk opstellen risicoanalyse noodplanning machineveiligheid producten met gevaarlijke eigenschappen opvolging wettelijke keuringen werken bij of met derden ergonomie …. Aanbod welzijn op het werk bijhouden van uw preventiedossier. Opvolgen van het cpbw van agenda tot verslag. .